Støddæmpere og fjedre

Dine støddæmpere og fjedre sikre optimale køreegenskaber for din bil. Dine støddæmpere og fjedre er en del af din bils undervogn og affjedringssystem. Hvad støddæmperene gør ligger i navnet, de dæmper stødene som ellers ville komme ved at køre over huller og ujævnheder, de gør at bilen ikke gynger og er stabil. 

Fjedrene bære bilens vægt og er dem som har det hårdest over bump og desværre også rust. Vi ser ret ofte at biler har knækkede fjedre, enten fordi bilen har mislyde, typisk når man drejer, eller fordi at en bil hænger i den ene side. Det er farligt at køre med en knækket fjeder, da man ofte ser at det skader dæk eller karrossen.

Fjedre kan også være knækket som en følgeskade af at støddæmperne ikke virker ordenligt. Derfor skifter man ofte støddæmpere og fjedre samtidig, for at sikre at din bil køre optimalt.

Hvis du har problemer med dine støddæmpere eller fjedre er du velkommen til at ringe til os eller udfylde kontaktformularen på siden.

VI STILLER EN GRATIS LÅNEBIL TIL RÅDIGHED

Vi kan altid booke en gratis lånebil til dig i forbindelse med et serviceeftersyn eller reparation hos os. På den måde gør vi det så problemfrit og bekymringsfrit som muligt for dig at have din bil på værksted.

Kontakt Mekanikeren

Udfyld formularen, og en mekaniker vil vende retur allerede inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om Min Mekaniker

​★★★★★

"Professionelle og hurtige"

De var meget professionelle og hurtige. Havde meget viden inden for området og rettede endda noget som var forkert! Så 5/5 herfra!

Lars

​★★★★★

"Stor tryghed og tillid"

Min Mekaniker yder en yderst professionel og kompetent service. Med stor tryghed og tillid kan du nemt overlade din bil til Min Mekaniker.

Sarah

​★★★★★

"To fantastiske gutter"

Esbjørn og Thomas er to fantastiske gutter, her får du professionel hjælp og den bedste service - og en god kop kaffe i ventetiden!

Pia

Følg os på Facebook​

Følg med i vores arbejde på værkstedet og modtag gode tilbud.​

Du kan også følge med på Instagram instagram

Kontakt Min Mekaniker

Hos Min Mekaniker ser vi frem til at høre fra dig og se dig på værkstedet. Kontakt os i dag, for at høre mere om vores priser og services.

Over 30 års erfaring tilsammen

Konkurrencedygtige priser

Udfører arbejde på alle biler

Skriv til os på info@minmekaniker.dk

eller ring på telefon: ​42 40 90 70

Værkstedets åbningstider:

Mandag - torsdag: 7:30 - 17:00

Fredag: 7:30 - 15:00

Lørdag - søndag: LUKKET

Her ligger værkstedet

Min Mekaniker ApS

CVR: 39569078

Havnegade 57, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning