Batteri

Bilbatteriets primære opgave er at sørge for at bilen kan starte, det er typisk også det som kræver mest strøm. Når din bil så er startet bruger man batteriet til at drive alle bilens elektriske komponenter, lige fra de elektriske vinduer, til bilens sikkerhedssystemer. Alt bruger strøm, det er derfor vigtigt at dit bilbatteri er i god stand. Vi tjekker altid dit batteri, med en batteritester, i forbindelse med det årlige serviceeftersyn. Det er typisk når det bliver koldt at man mærker at batteriet ikke har det for godt, så hvis man ligger mærke til at bilen er lidt længere om at starte, når man nærmer sig de kolde måneder, så er det en god idé at kontakte Min Mekaniker i god tid, så man sikre at bilen starter hver dag, uden problmer. Er du i tvivl om hvordan dit batteri har det, så udfører vi gerne en gratis batteritest for dig. Ring til os eller kontakt os via kontaktformularen på siden, hvis du har har spørgmål til dit bilbatteri.

VI STILLER EN GRATIS LÅNEBIL TIL RÅDIGHED

Vi kan altid booke en gratis lånebil til dig i forbindelse med et serviceeftersyn eller reparation hos os. På den måde gør vi det så problemfrit og bekymringsfrit som muligt for dig at have din bil på værksted.

Kontakt Mekanikeren

Udfyld formularen, og en mekaniker vil vende retur allerede inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om Min Mekaniker

​★★★★★

"Professionelle og hurtige"

De var meget professionelle og hurtige. Havde meget viden inden for området og rettede endda noget som var forkert! Så 5/5 herfra!

Lars

​★★★★★

"Stor tryghed og tillid"

Min Mekaniker yder en yderst professionel og kompetent service. Med stor tryghed og tillid kan du nemt overlade din bil til Min Mekaniker.

Sarah

​★★★★★

"To fantastiske gutter"

Esbjørn og Thomas er to fantastiske gutter, her får du professionel hjælp og den bedste service - og en god kop kaffe i ventetiden!

Pia

Følg os på Facebook​

Følg med i vores arbejde på værkstedet og modtag gode tilbud.​

Du kan også følge med på Instagram instagram

Kontakt Min Mekaniker

Hos Min Mekaniker ser vi frem til at høre fra dig og se dig på værkstedet. Kontakt os i dag, for at høre mere om vores priser og services.

Over 30 års erfaring tilsammen

Konkurrencedygtige priser

Udfører arbejde på alle biler

Skriv til os på info@minmekaniker.dk

eller ring på telefon: ​42 40 90 70

Værkstedets åbningstider:

Mandag - torsdag: 7:30 - 17:00

Fredag: 7:30 - 15:00

Lørdag - søndag: LUKKET

Her ligger værkstedet

Min Mekaniker ApS

CVR: 39569078

Havnegade 57, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning