Om Min Mekaniker

Velkommen til Min Mekaniker – din pålidelige partner inden for bilreparation og service. 

Grundlagt i 2018 af Esbjørn Keller og Thomas Jensen, repræsenterer vores virksomhed en fusion af passion og ekspertise inden for autobranchen.


Nu begge 32 år, har Esbjørn og Thomas sammenlagt mere end 30 års værdifuld erfaring. Vores team er vokset, og vi er nu en stolt samling af fem dedikerede individer, der arbejder sammen for at levere førsteklasses service til vores kunder.


Hos Min Mekaniker har vi en klar vision: at levere kvalitet til en fornuftig pris. Med vores fokus på personlig betjening stræber vi efter at skabe en unik og positiv oplevelse for hver kunde.


Vores team er ikke bare mekanikere; vi er en gruppe af dedikerede fagfolk, der deler en fælles lidenskab for biler og en forpligtelse til at levere pålidelige løsninger. Uanset om det drejer sig om rutinemæssig vedligeholdelse, forsikringsskader eller komplekse reparationer, er Min Mekaniker klar til at sikre, at din bil forbliver i topform.
Tak fordi du valgte Min Mekaniker. Vi ser frem til at betjene dig med vores erfaring og engagement, og vi er fast besluttede på at gøre din biloplevelse hos os så problemfri og tilfredsstillende som muligt.

Kontakt Mekanikeren

Udfyld formularen, og en mekaniker vil vende retur allerede inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om Min Mekaniker

​★★★★★

"Professionelle og hurtige"

De var meget professionelle og hurtige. Havde meget viden inden for området og rettede endda noget som var forkert! Så 5/5 herfra!

Lars

​★★★★★

"Stor tryghed og tillid"

Min Mekaniker yder en yderst professionel og kompetent service. Med stor tryghed og tillid kan du nemt overlade din bil til Min Mekaniker.

Sarah

​★★★★★

"To fantastiske gutter"

Esbjørn og Thomas er to fantastiske gutter, her får du professionel hjælp og den bedste service - og en god kop kaffe i ventetiden!

Pia

Følg os på Facebook​

Følg med i vores arbejde på værkstedet og modtag gode tilbud.​

Du kan også følge med på Instagram instagram

Kontakt Min Mekaniker

Hos Min Mekaniker ser vi frem til at høre fra dig og se dig på værkstedet. Kontakt os i dag, for at høre mere om vores priser og services.

Over 30 års erfaring tilsammen

Konkurrencedygtige priser

Udfører arbejde på alle biler

Skriv til os på info@minmekaniker.dk

eller ring på telefon: ​42 40 90 70

Værkstedets åbningstider:

Mandag - torsdag: 7:30 - 17:00

Fredag: 7:30 - 15:00

Lørdag - søndag: LUKKET

Her ligger værkstedet

Min Mekaniker ApS

CVR: 39569078

Havnegade 57, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning