Klargøring til syn og sikkerhedstjek af biler

Vi gør din bil klar til synstjek

Skal din bil synes, men du vil gerne have et overblik over, om den kan gå igennem eller ej? Så kan vi hjælpe dig med det. Hos Min Mekaniker ApS laver vi nemlig gerne et komplet sikkerhedstjek af din bil, hvor vi danner et overblik over bilen, og om der evt. er noget, som skal udbedres, før bilen kan godkendes til syn.

Vi tilbyder klargøring til syn på vores autoværksted i Odense C. Uanset hvor du kommer kørende fra tager vi gerne imod dig og din bil for at hjælpe dig med at undersøge, hvorvidt den er klar til at gennemgå et synstjek, eller om der skal foretages øvrige reparationer eller service.

Vi gør det nemt for dig og stiller en lånebil til rådighed gratis

Vores klargøring til syn af biler indebærer en komplet gennemgang af hele bilen. Denne gennemgang dækker over 32 forskellige punkter, herunder af bilens lys og lygter, bremser, udstødning, motor, gearkasse, styretøj, tandrem og meget, meget andet.

Når dette sikkerhedstjek er gennemført, så tager vi gerne en god dialog med dig om, hvad der herefter skal gøres med bilen. Det afhænger naturligvis af, om vi vurderer, at bilen er klar til at gennemføre synet, eller hvorvidt den skal serviceres yderligere. Det gør vi for at gøre hele forløbet så nemt og overskueligt for dig som overhovedet muligt.

Af samme årsag kan vi også tilbyde dig en gratis lånebil, såfremt din bil bliver nødt til at blive stående her på værkstedet til reparation eller anden service. På den måde behøver du ikke at undvære dit køretøj, mens den står på vores værksted. Vi kan også stå for dit dækskifte hvis det ønskes.

​32-PUNKTS SIKKERHEDSTJEK

249,-

  • En komplet gennemgang af bilen.
  • Lys & lygter, bremser, styretøj, væsker, batteri & ladesystem, tand & drivrem, udstødning, undervogn, forrude, vinduesviskere, filtre, motor og gearkasse.

KONTAKT OS OG BESTIL TID TIL KLARGØRING TIL SYN

Hvis din bil snart skal synes, så kan du allerede i dag kontakte os og bestille en tid til klargøring til synet. Herefter kan du tage bilen til syn med ro i maven og en sikkerhed om, at den består.

Kontakt Mekanikeren

Udfyld formularen, og en mekaniker vil vende retur allerede inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om Min Mekaniker

​★★★★★

"Professionelle og hurtige"

De var meget professionelle og hurtige. Havde meget viden inden for området og rettede endda noget som var forkert! Så 5/5 herfra!

Lars

​★★★★★

"Stor tryghed og tillid"

Min Mekaniker yder en yderst professionel og kompetent service. Med stor tryghed og tillid kan du nemt overlade din bil til Min Mekaniker.

Sarah

​★★★★★

"To fantastiske gutter"

Esbjørn og Thomas er to fantastiske gutter, her får du professionel hjælp og den bedste service - og en god kop kaffe i ventetiden!

Pia

Følg os på Facebook​

Følg med i vores arbejde på værkstedet og modtag gode tilbud.​

Du kan også følge med på Instagram instagram

Kontakt Min Mekaniker

Hos Min Mekaniker ser vi frem til at høre fra dig og se dig på værkstedet. Kontakt os i dag, for at høre mere om vores priser og services.

Over 30 års erfaring tilsammen

Konkurrencedygtige priser

Udfører arbejde på alle biler

Skriv til os på info@minmekaniker.dk

eller ring på telefon: ​42 40 90 70

Værkstedets åbningstider:

Mandag - torsdag: 7:30 - 17:00

Fredag: 7:30 - 15:00

Lørdag - søndag: LUKKET

Her ligger værkstedet

Min Mekaniker ApS

CVR: 39569078

Havnegade 57, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning